top of page

News and events

Nettverk: Tverrfaglig forum for blågrønn infrastruktur

Updated: Mar 28, 2023

Vi er i gang med å etablere et nettverk for å dele blågrønne erfaringer og kunnskap – bli med!

Meld din interesse her og vi vil gjerne ha dine innspill og ønsker!

En viktig målsetting for SPARE-prosjektet er å utvikle og bidra til erfaringsbasert kunnskap som er relevant i praksis. Derfor vil vi vi våren 2023 etablere et tverrfaglig forum for blågrønn infrastruktur og klimatilpasning i urbane områder. Nettverket er åpent for alle interesserte, men retter seg særlig mot dere som jobber med blågrønn infrastruktur i byer og tettsteder.


Vi jobber nå med å konkretisere planene og ønsker dine innspill og ønsker for at nettverket/forumet skal bli så relevant og nyttig som mulig! Noen mulige aktiviteter som diskuteres er f.eks. fagmøter (digitale, fysiske), studietur, tematiske arbeidsgrupper, befaringer.

Hvis du ønsker å motta mer informasjon, registrer deg i skjema her. Det er også mulig å legge inn konkrete innspill i skjemaet om du har det!

P.S.: Det er uforpliktende å registrere seg . Vi vil sende ut mer informasjon når nettverket begynner å ta form - i løpet av april 2023 sender vi ut en oppdatering til alle som har registrert seg.


Nettverket/forumet var på agendaen i Naturbasert sone 8. desember 2022, hvor noen muligheter og ønsker ble diskutert blant deltakerne. Du kan se presentasjonen fra møtet her:

Naturbasert_sone_8.12.22_blågrønne løsninger i kommuner
.pdf
Download PDF • 17.60MB

Les mer om Naturbasert sone eller se opptak av tidligere webinarer her.

Hilsen SPARE-teamet


234 views

Comments


bottom of page